Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

Wasvoorschriften

Als je mooie duurzame producten voor je baby hebt gekocht wil je er ook goed voor zorgen. Bij Mies & Co wordt er gebruik gemaakt van de mooiste materialen en voor elk soort product is er een ander wasvoorschrift. Maar die zijn absoluut niet ingewikkeld! Want je hebt het al druk genoeg met die kleintjes 😉

Teddy dekens

De Mies & Co teddy deken is gemaakt van organic percale katoen in combinatie met een hoogwaardige sherpa. Je kunt deze deken wassen op 40 graden. Ook mag het dekentje in de droger op een lage stand. Niet strijken.

Mousseline dekens

Je verzorgt de zachte mousseline dekens goed door het te wassen op een lage stand op 40 graden. Het dekentje mag in de droger op een lage stand. Niet strijken.

Gebreide katoenen dekens

De gebreide dekens van Mies & Co zijn van 100% katoen en zijn te wassen op 40 graden. Het dekentje mag in de droger, wel op een lage stand. Niet strijken.

Honeycomb dekens

Deze dekens zijn echte beauties, ze zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een speciale stonewash behandeling gehad. De dekens kan je wassen op 40 graden en mogen in de droger. Niet strijken.

Swaddle doeken

Je verzorgt de swaddle doeken van Mies & Co het beste door ze op 40 graden te wassen. Ze zijn van 100% katoen en het doek bestaat uit 2 lagen. Je mag ze in de droger doen, maar de swaddle doeken drogen ook snel op een droogrek.

Hoeslakens

Wat zijn deze hoeslakens fijn! De hoeslakens van Mies & Co zijn gemaakt van extra dik jersey katoen en voor het wassen hoef je je geen zorgen te maken! Het mag in de wasmachine op 40 graden. Het mag ook in de droger, wel zo fijn met al die wasjes!

Lakens

Voor het wassen van deze organic lakentjes hoef je je geen zorgen te maken. Het is gemaakt van 100% katoen en kan gewoon op 40 graden worden gewassen. Daarnaast kan het lakentje ook in droger. Wel zo handig met alle wasjes van die kleintjes.

Slaapzakken

De Mies & Co slaapzakken zijn gemaakt van organic jersey en kunnen worden gewassen op 40 graden. Het zal na de eerste keer wassen iets krimpen. Ook mag het slaapzakje in de droger.

Badcapes

Ze zijn heel zacht en gaan heel lang mee! De badcapes van Mies & Co zijn makkelijk te wassen op 40 graden. Hang ze na het wassen uit en ze zijn zo droog.

Boxkleden

Om de boxkleden zo mooi en zacht mogelijk te houden, kun je deze het beste op 30 graden wassen. Ook mag het boxkleed in de droger, maar op de koudste stand en lekker kort. Zo blijft het kleed zijn zachte gevoel behouden. Niet strijken!

Knuffels

De knuffels van Mies & Co vinden het het fijnst om met de hand te worden gewassen en rustig te drogen.

Vestjes

De vestjes hebben echte aandacht nodig. Ze zijn van 100% alpacawol en hebben een koud handwasje nodig. Dus alleen handwas en plat laten drogen op een handdoek.

Rompertjes

De rompertjes zijn gemaakt van organic jersey en kunnen worden gewassen op 40 graden. Het zal na de eerste keer wassen iets krimpen. Laat je lekker uithangen na de was, dan blijven ze het mooist.

Leggings

De leggings van Mies & Co voelen zo lekker aan. Dat wil je zo houden! Ze zijn gemaakt van organic jersey en je kunt ze wassen op 40 graden. Laat je lekker uithangen na de was, dan blijven ze het mooist.