Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch
hallo

Wie zijn wij?

Favoriete Mies & Co deken voor de winter
Founder

Ester

Ester is founder van Mies & Co én het creatieve brein. Collecties maken is wat zij het liefste doet. Heel Pinterest wordt afgezocht naar de perfecte inspiratie en kleurencombinaties waar uiteindelijk dan weer een mooie nieuwe collectie uit voort vloeit. Daarnaast is Ester zelf ook mama van twee mooie meiden: Jinte en Evy. Hierdoor kan zij feilloos inschatten aan welke producten en kwaliteit je behoefte hebt wanneer je moeder wordt.

Social media addict

Anne

Anne is een echte social media addict en draagt zorg voor o.a. de Instagram en Facebook pagina's van Mies & Co. Vloggen, collabs opzetten en leuke giveaways organiseren is waar zij gelukkig van wordt. Ook het bijhouden van de webshop en analyseren van gegevens om het shoppen nog gemakkelijker te maken is een van haar verantwoordelijkheden. Daarnaast kunnen al onze retailers ook altijd bij haar terecht met orders of vragen.

Favoriete Mies & Co deken voor de winter
Favoriete Mies & Co deken voor de winter
Inkoop en contact

Esmée

Esmée verzorgt de inkoop voor Mies & Co. Wanneer producten zijn uitverkocht zorgt zij ervoor dat deze zo snel mogelijk weer in de webshop besteld kunnen worden. Daarnaast is Esmée verantwoordelijk voor het contact met onze klanten. Hierbij deelt zij als moeder van een zoontje (Bram), ook graag haar eigen  tips & tricks. Ze weet als geen ander waar een mooi lakentje of dekentje aan moet voldoen en van welke kwaliteit een moeder echt blij wordt.

Logistiek en bestellingen

Isa

Isa zorgt ervoor dat alle bestellingen worden verzonden en dat dit proces goed verloopt. Bestellingen die via de webshop worden gedaan worden met liefde door haar ingepakt waarna er een persoonlijk kaartje wordt geschreven. Ook retail orders gaan dankzij haar compleet de deur uit. Verder zorgt Isa ervoor dat alle nieuwe producten in de webshop komen.

Isa
You
Nieuw binnen

Jij!

Want zonder jou natuurlijk geen Mies & Co 😉