Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

Wat is het belangrijkste voor een goed boxkleed?

Het kan heel persoonlijk zijn waar je voorkeur naar uitgaat, maar als je een boxkleed aan gaat schaffen, dan zijn er een paar punten waar je zeker aan moet denken.

 

Allereerst is het boxkleed dik genoeg? Niets vervelender dan dat je kindje niet zacht genoeg ligt. Je wil dat ze zo comfortabel mogelijk liggen op een zacht boxkleed. Maar hou er wel rekening mee dat je kindje er niet in kan wegzakken (denk aan je eigen kussen waar je zo in wegzakt). Dit is belangrijk voor het verstikkingsgevaar.  Het boxkleed van Mies & Co is dik genoeg, zodat je geen extra matras voor eronder hoeft te aan te schaffen.

 

Wat je ook wilt is dat de buitenstof van natuurlijke materialen is, zoals 100% katoen. Hoe fijner de katoen van Mies & Co, hoe zachter voor het huidje van je kindje. De binnenkant van de boxkleden is gemaakt van een foam van polyester. Wat dan ook meteen handig is, is dat je het boxkleed makkelijk kan wassen. Zelfs wanneer je waarschijnlijk wel een hydrofiele doek in de buurt hebt liggen, kun je een paar spuugvlekken gewoon niet voorkomen.

 

Let op dat het boxkleed in ieder geval niet te klein is. Als je boxkleed kleiner is dan je box kan je kindje eronder rollen. Groter is geen probleem, kleiner wel.

 

En last, but not least: kies een boxkleed uit die bij jouw interieur past. Een box is een groot item in je woonkamer, dus je wilt dat hij op een mooie manier opvalt! Je kunt er een prachtig statement mee maken. Wil je opvallen met een verfijnd design? Denk dan aan de Bumble Love. Heb je een woonkamer met zachte tinten? Kies dan voor de Little Dreams print.