Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

Top 5 tips: waar gebruik je een boxkleed voor?

Een box en een boxkleed staat niet bovenaan de “verplichte” uitzetlijst voor jouw baby, maar zijn wel hele fijne items om in huis te hebben. Hieronder hebben wij 5 tips hoe je jouw boxkleed kut gebruiken en waarom je dit item echt in huis moet hebben.

 

  1. In de eerste periode is het erg fijn om jouw kindje voor de kleine slaapjes in je huiskamer te kunnen laten slapen. Zo hou je jouw kindje in je buurt en kan je in gaten houden hoe het met je kindje gaat. Ondertussen kan je zelf even koffie drinken zonder dat hij koud wordt. 😉
  2. De box is een veilige plek voor een baby om zijn/haar omgeving te leren kennen. Door je kindje er regelmatig in te leggen, leert hij/zij de omgeving herkennen en kan vanuit daar de wereld rustig ontdekken. Alle indrukken, van alle huisgeluiden tot geuren, maken een enorme indruk op jouw kindje. Dus hoe fijn als ze ook in de woonkamer een veilige herkenbare plek hebben?
  3. Wanneer kinderen wat ouder worden, kunnen ze zich met wat leuk speelgoed in de box leren vermaken en kun jij op een afstandje kijken hoe ze de wereld ontdekken. Die eerste kleine stapjes zijn zo groot!
  4. De box is een fijne plek voor een baby om tot rust te komen en zichzelf te leren vermaken. Door zichzelf te leren vermaken worden ze en creatiever, maar krijgen ze ook meer zelfvertrouwen.
  5. Een boxkleed kan je overal mee naar toe nemen. Op deze manier kan je jouw kindje overal een comfortabele plek geven. Bijvoorbeeld als speelkleed wanneer je op visite gaat, maar ook ideaal als je een luier wilt verschonen.