Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

Top 5 plekken waar je jouw boxkleed mee naar toe moet nemen (en waarom het boxkleed dus onmisbaar is)!

  1. Opa en oma zullen echt wel voorbereid zijn op de komst van hun kleinkind, maar als je op visite naar opa en oma gaat is het boxkleed wel heel handig om mee te nemen. Je baby’tje kan zich vermaken op het vertrouwde boxkleed en ligt meteen lekker zacht.
  2. Waarschijnlijk ga je met Maxi-Cosi en al naar het park. Maar denk er ook aan om het boxkleed mee te nemen. Op deze manier kan je baby’tje op een rustige plek met wat meer ruimte liggen.
  3. Niet het eerste wat je inpakt, maar het boxkleed meenemen op vakantie is ook erg handig. Of het nu in de hotelkamer is of in de safari tent: een veilige, zachte en vertrouwde plek is voor jou en je baby prettig.
  4. Net als naar het park, is een boxkleed mee naar het strand ook heel praktisch. Je kan je kindje lekker onder de parasol laten liggen voor de kleine slaapjes. Als ze wat ouder zijn kunnen ze vanaf het boxkleed zelf het zand ontdekken.
  5. Onderweg voor in de auto. Ja, echt! Je hoeft niet je hele aankleedkussen mee te nemen om je kindje rustig te kunnen verschonen. Leg er een hydrofiele doek op en je hebt op de achterbank van de auto een perfect plek voor het verschonen.
  6. Die heerlijke momenten in de tuin, waarbij ze van alles ontdekken! Je kunt hier al mee beginnen als ze heel klein zijn door ze lekker op het boxkleed neer te leggen.

 

Ps je kunt het boxkleed het makkelijkste meenemen door hem op te rollen en er een elastiek of een koordje omheen te binden.