Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
  • English
  • Deutsch

Top 10 onmisbare items in de box

 1. Echt onmisbaar is de hydrofiele doek! Je kan een stapel kleintjes neerleggen voor het spugen, maar een xl swaddle is perfect voor het inbakeren.
 2. Zo’n item waar je er waarschijnlijk meerdere van in de kast hebt liggen. De lievelingsknuffel van je baby’tje. Wist je trouwens dat baby’s het heerlijk vinden om jouw geur aan een knuffel te hebben? Dat geeft een extra vertrouwd gevoel.
 3. Een Speentje en speendoekje is ook superfijn om in de buurt te hebben. Handig om jouw kindje op elk moment te kunnen troosten.
 4. Je baby’tje zal regelmatig in slaap vallen in de box. Het zal waarschijnlijk warm genoeg zijn in de woonkamer, maar kies dan voor een zomerdeken voor in je box. Ideaal om toch even toe te deken voor een beschermd gevoel. Wij adviseren een wiegdeken, dat is een makkelijk formaat ook om bijvoorbeeld om te slaan tijdens het voeden.
 5. Als je baby’tje iets ouder wordt, is speelgoed een perfecte optie voor vermaak. Kies ervoor om 1 of 2 favoriete items in de box neer te leggen. Ze kunnen hier dan makkelijk naar grijpen. Afwisselen is het beste, maar niet te veel.
 6. Wat zijn er een hoop mooie mobiels te vinden! Als je baby’tje heel klein is, is een baby mobiel perfect vermaak om naar te kijken.
 7. Een muziekdoosje is ook heel fijn, maar dan wel 1 met een fijn muziekje waar jij ook graag naar luistert.
 8. Onmisbaar: Een luieretui met luiers & billendoekjes. Menig verschoonmoment komt onverwachts.
 9. En natuurlijk niet uit te sluiten in onze lijst; het boxkleed. Kies voor een duurzaam item dat lekker zacht is. Key is het kiezen van een mooi ontwerp dat past bij jouw interieur, dan geniet jij er ook extra van.
 10. Wat ook heel fijn kan zijn is de boxzak. Deze hang je aan je box en hierin kun je alle overige spullen opbergen, zonder dat het overal slingert.