Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

Ons verhaal

Ester, Mies & Co
Lieve Mama,

WELKOM BIJ MIES & CO!

Op het moment dat je moeder wordt, veranderd er veel in je leven en stap je in een nieuwe wereld. Wij vinden het belangrijk dat jij, juist in deze tijd, dichtbij je stijlvolle zelf kan blijven.

Bij Mies & Co geloven wij erin dat wanneer jij je goed voelt in een stijlvolle omgeving, dat je kindje zich ook goed voelt. Al onze producten worden vanuit deze filosofie gecreëerd en zijn er voor jou en jouw baby. Bij ons vind je daarom stijlvolle producten die verfijnd zijn, elegant en gemaakt van de hoogste kwaliteit.

Dat het niet altijd makkelijk is om bij je eigen stijl te blijven, begrijpen wij ook. Weet je even niet hoe je de juiste keuze moet maken? Mail, bel of dm ons.  Wij zijn er voor je!

 

Ester, founder van Mies & Co

Met Liefde

ONZE PRODUCTEN

De aanschaf van producten van Mies & Co doe je heel bewust. Je neemt net als ons geen genoegen met zomaar een verplicht item van je baby uitzetlijst.

In een nutshell zijn al onze baby producten van hoge kwaliteit, met prachtige prints en heel duurzaam. Dat klinkt heel gewoon, maar achter onze producten zit veel meer dan deze algemene woorden.

Wij zijn heel bewust op zoek gegaan naar de beste textiel leveranciers van Europa. Ze leveren niet alleen de hoogste kwaliteit textiel, maar zijn voor ons betrouwbare partners die gecertificeerd produceren. Dit houdt in dat de producten veilig zijn en beter voor het milieu.

De prints van onze collectie worden allemaal met de hand ontworpen. Met veel aandacht voor detail wordt er soms wel meer dan 30 uur aan 1 print gewerkt. Waarom doen we dat? Omdat we geloven dat jij en je babytje het verdienen om een uniek item in huis te hebben. Een item dat je nog heel lang wil bewaren als herinnering aan die bijzondere eerste tijd van je kindje.

Duurzaam? Zeker! Van alle kwaliteiten textiel die er te vinden zijn, gaan wij voor de beste. Daarmee verzekeren we je, dat jij jouw baby product heel vaak kan wassen. De producten kunnen ontzettend lang mee.

Favoriete Mies & Co deken voor de winter
Favoriete Mies & Co deken voor de winter
De Start

HOE HET OOIT BEGON

Er zijn van die momenten in je leven die achteraf bepalend blijken te zijn. Voor mij was dat toen onze jongste dochter als pasgeboren baby ernstig ziek werd. Dat moment veranderde mijn visie op het leven.

Naast dat we heel veel over onvoorwaardelijke liefde hebben geleerd, bracht het mij ook iets anders. Het nemen van risico’s kwam namelijk in een ander daglicht te staan. Voor mij betekende het dat ik dat ik het aandurfde om een eigen onderneming te starten.

In de vier maanden die we in het ziekenhuis doorbrachten miste ik een fijne en mooie omgeving voor haar en voor mij, waar we ons thuis voelden. Dat wat ik toen miste hebben we ontwikkeld voor anderen met Mies & Co.

En onze dochter? Met haar is alles goed gekomen!