Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

Ons verhaal

Lieve Mama,

Welkom bij Mies&Co!

Het moment dat je moeder wordt, voor het eerst of opnieuw, is heel speciaal. Er verandert veel in je leven. Wij vinden het belangrijk dat je dichtbij jezelf kan blijven, juíst in deze periode en juíst als het gaat om stijl. 

Bij Mies&Co geloven we er namelijk in dat, wanneer jij je goed voelt in een stijlvolle omgeving, je kindje zich ook goed voelt. Vanuit deze filosofie worden onze items gecreëerd en zijn er speciaal voor jou en jouw kindje. Onze producten zijn daarom zeer verfijnd, stijlvol, elegant en van de hoogste kwaliteit. 

Dat het niet gemakkelijk is om bij je eigen stijl te blijven, dat begrijpen we goed. Er is ook zoveel keus! Weet je even niet hoe je de juiste keuze moet maken? Bel, mail of stuur een DM: wij zijn er voor je! 

 

Favoriete Mies & Co deken voor de winter
Stijl

ONZE PRODUCTEN

De aanschaf van producten van Mies & Co doe je heel bewust. Je neemt net als ons geen genoegen met zomaar een verplicht item van je baby uitzetlijst.

In een nutshell zijn al onze baby producten van hoge kwaliteit, met prachtige prints en heel duurzaam. Dat klinkt heel gewoon, maar achter onze producten zit veel meer dan deze algemene woorden.

Wij zijn heel bewust op zoek gegaan naar de beste textiel leveranciers van Europa. Ze leveren niet alleen de hoogste kwaliteit textiel, maar zijn voor ons betrouwbare partners die gecertificeerd produceren. Dit houdt in dat de producten veilig zijn en beter voor het milieu en gemaakt zonder enige vorm van kinderarbeid.

De prints van onze collectie worden allemaal met de hand ontworpen. Met veel aandacht voor detail wordt er soms wel meer dan 30 uur aan 1 print gewerkt. Waarom doen we dat? Omdat we geloven dat jij en je babytje het verdienen om een uniek item in huis te hebben. Een item dat je nog heel lang wil bewaren als herinnering aan die bijzondere eerste tijd van je kindje.

Duurzaam? Zeker! Van alle kwaliteiten textiel die er te vinden zijn, gaan wij voor de beste. Daarmee verzekeren we je, dat jij jouw baby product heel vaak kan wassen. De producten kunnen ontzettend lang mee.

Favoriete Mies & Co deken voor de winter

 

Favoriete Mies & Co deken voor de winter
Met liefde

Ons verhaal

Er zijn momenten in je leven die je wilt koesteren en het liefst vasthouden; kon het maar altijd zo zijn! Voor mij is dat het opgroeien van ons zoontje. Van baby tot het peutertje die hij nu is, we vliegen door de tijd. 

Het ouderschap veranderde ook mijn visie op het leven. Als ouder zoek je het beste voor je kindje en wil je een fijne, stijlvolle omgeving creëren waarin hij of zij zich thuisvoelt. 

Met Mies&Co ontwikkelen we mooie, zachte producten die zorgen voor dat warme gevoel.