Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

Note from Ester

Daar staat ze voor de deur met hele dikke tranen op haar wangen in haar knal oranje jas. Ze heeft zo’n pijn in haar buik. Ik voel de paniek opkomen. Oh nee, als het maar niet iets ergs is met haar darmen. Een dikke knuffel en naar de wc gaan is genoeg om haar gerust te stellen. Waarom voel ik nu zoveel paniek? Er zijn helemaal geen signalen dat het echt slecht gaat met haar, maar al mijn alarmbellen gaan af.

 

De laatste dagen met alle zorgelijke wereldberichten hebben een laag van onrust bij me aangelegd en ik kan niet meer rustig en objectief naar haar kijken. Zij, waar alles mee begon.

 

Deze dagen en het gevoel wat is ontstaan, nemen me terug naar die hele kleine kamer met die lelijke lego blauwe plastic stoel. Daar waar ik uren op zat om bij haar te waken. De plek in het ziekenhuis waar mijn enige wens was dat ze beter werd en dat ik haar een thuis kon geven. Wat wilde ik graag een mooi en fijn kamertje, waar ik de rust en veiligheid had om haar te verzorgen. Maar dat kon niet. Ik moest je onder een lelijke molton met clowntjes leggen van het ziekenhuis.

 

Daar ontstond Mies & Co. Mijn wens dat alle mama’s een thuis kunnen maken in hun eigen stijl, waar zij zichzelf kunnen zijn en voor hun kindje kunnen zorgen. Want alleen als jij je thuis en veilig voelt, kan je er op je best voor je kindje zijn.

 

We voelen met z’n allen de onrust en de bezorgdheid. Wij als Mies & Co gaan jullie geven waar het ooit begonnen is. De komende weken, maanden, gaan we jullie inspireren met hele mooie interieur producten. Zodat jullie geïnspireerd worden om mooie kamertjes te creëren voor jullie kindjes. Zorg voor dat mooie thuis zodat jullie jezelf veilig en rustig kunnen voelen en goed voor jullie kindjes kunnen zorgen.

 

Liefs,

Ester