Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

DE COLLECTIE IS LIVE //

In huis is het een chaos, de to do lijst is nog ellenlang, maar wat heerlijk dat de eerste collectie verkrijgbaar is!

 

 

Meer dan twee jaar geleden zaten Robert en ik bij het Café Wester Paviljoen in Rotterdam. Het was de avond voordat Evy een zware herstel operatie zou ondergaan aan haar stoma. We hadden inmiddels al een paar maanden heftige maanden in het Sophia Ziekenhuis achter de rug en we namen even de tijd om “te vluchten” voordat we weer een hoop onzekerheid in zouden gaan.

 

En waar heb je het dan met z’n tweeën over? Mijn grootste vraag was “Wat wil ik met ons leven als dit achter ons ligt? Als dit ons overkomt, dan moeten we er tenminste toch iets van leren? En ons leven veranderen zodat het beter wordt?”

 

Ik zie ons nog zo zitten aan een klein tafeltje. Het hele café drukbezet en geen enkele bezoeker had enige idee in wat voor soort situatie wij ons op dat moment begaven. Hoe intensief onze gesprekken waren en wat onze zorgen en hoop waren. Wat ik nog niet wist, is dat die desbetreffende avond de radertjes voor Mies & Co baby lifestyle zijn gaan draaien.

 

Heel langzaam ben ik mijn hart gaan volgen voor hetgeen wat ik echt graag wil gaan doen. En als dan de dromen blijken te blijven, dan komt er hard werken bij. En hoe bijzonder dat nu de eerste collectie van Mies & Co verkrijgbaar is. Er moeten er hierna nog veel gaan volgen!

 

Maar die avond zijn we eerst gaan doen wat het allerbelangrijkste was en nog steeds is. In de koude nacht hand in hand teruglopen naar Evy’s ziekenhuis kamertje om haar een nachtzoen te geven.

 

 

Liefs, Ester