Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

FAVORIETEN VAN @STEFANIEVANBEIJNUM //

FAVORIETEN VAN @STEFANIEVANBEIJNUM

 

Mijn naam is Stefanie en ik ben 27 jaar. Ik ben trotste mama van twee meiden. Vida is 3,5 jaar en Loïs net 8 maanden.

Tijdens de zwangerschap van Loïs heb ik Mies&Co ontdekt. Na Vida heb ik zowel qua kleding als interieur een hele andere stijl gekregen. Ik was op zoek naar aankleding voor haar kamertje. Producten die rust uitstraalden maar zeker ook warm en puur zijn. Precies dat beeld kreeg ik bij deze mooie producten.

 

Helemaal enthousiast was ik, toen ik hoorde dat ik een van de Mies&Co insiders was. We hebben elkaar ontmoet op een event, waar we de gezichten achter Mies&Co hebben ontmoet en het bijzondere verhaal achter het ontstaan van Mies&Co werd verteld.

 

Galaxy offwhite hoeslaken

 

Wat een fijne print is dit. Heel rustig maar absoluut niet saai. Ook heel mooi te combineren in haar kamertje met onder andere oud roze. Ik vind het altijd belangrijk dat een hoeslaken van stevige kwaliteit is en niet doorschijnt, zo fijn dat ik dit merk gevonden heb. En zelfs na vaak wassen is het hoeslaken als nieuw.

 

Little Dreams teddy blanket

 

De meest prachtige print die er is bij Mies&Co als je het mij vraagt. Hij is zo mooi te combineren en een echte eye-catcher bij elke leeftijd. Ik heb de wiegdeken eerst gehad voor Loïs in haar wiegje en nu heb ik het ledikant formaat. Ze zijn heerlijk warm en goed van kwaliteit. Het ledikant formaat is lekker groot en zelfs in het junior bed van Vida is deze te gebruiken.

 

Soft knitted blanket pale pink

 

Een van de eerste dingen die ik heb aangeschaft toen ik wist dat we een meisje zouden krijgen. Ik wilde eigenlijk de lichte variant kopen. Maar werd geadviseerd dat pale pink veel warmte kon geven aan haar kamertje. Zeker waar! Ook voor in de zomer is dit een heerlijk zacht luchtig dekentje! Nu het wat kouder wordt combineer ik hem met een teddy deken.

 

Wall stickers Little Dreams

 

Deze zijn toch fantastisch?! Deze stickers maakte het kamertje van Loïs helemaal af. Je kan helemaal zelf bepalen hoe je ze opplakt. Dichtbij elkaar zoals wij of wat meer uit elkaar. Ze blijven goed zitten en zijn heel gebruiksvriendelijk.

 

Zoals jullie lezen ben ik zeer enthousiast. De liefde waarmee Mies&Co wordt ontworpen zie je in alles terug, de prints, de kwaliteit en de afwerking. En hebben jullie de prachtige slaapzakjes gezien? Die staat nog op ons verlanglijstje!

 

 

Liefs, Stefanie