Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

FAVORIETEN VAN @NIWOMATO //

FAVORIETEN VAN @NIWOMATO

 

Wauw, was het eerste wat ik dacht toen ik de producten van Mies en co voor de eerste keer zag. Ik ben gek op stipjes en die print sprong er echt uit.

 

 

Toen Dax nog in mijn buik zat kwam ik jullie voor het eerst tegen. Helaas voor mij had ik al allerlei andere producten aangeschaft voor de box en Dax zijn slaapkamertje toen ik jullie leerde kennen, maar ik was gelijk verkocht aan het schattige speen knuffeltje, de bunny. Wat was hij zacht! En wat een prachtig en simpel ontwerp!

 

 

Ik ben jullie blijven volgen via Instagram en daar kwam jullie oproep. Jullie waren op zoek naar een test-team voor mommy’s! Whaaaa dacht ik, dat wil ik! Na contact met jullie kwam er een bijeenkomst bij jullie op het hoofdkantoor. Wat was het leuk om met allemaal mama’s samen te zijn en het bijzondere verhaal achter Mies en Co te horen.

 

 

Wij bekeken jullie nieuwe collectie en zagen veel van jullie producten in het echt. Wauw alles is zo mooi! Zo zacht… en rustig van kleur en print. Ik kocht een aantal van jullie producten en ging met een goed gevulde tas naar huis.

 

Thuis mocht ik alles unboxen. Wat was het mooi ingepakt, alleen daar werd ik al blij van. Het slaapzakje is van mooie kwaliteit. Wij gebruiken de producten nu al een tijdje en alles blijft erg mooi van kwaliteit. Zelfs na het wassen. Wat kan ik genieten daarvan genieten. Een echte aanrader!

 

 

Liefs,

Nicole