Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

FAVORIETEN VAN @METMARIEKEFOTOGRAFIE //

FAVORIETEN VAN @METMARIEKEFOTOGRAFIE

 

Wat heerlijk dat ik insider mag zijn van dit prachtige merk. Mijn naam is Marieke Fikken, wonend in een klein dorpje in het oosten van het land. samen met vriendlief en een zoontje Guus van bijna 2,5. Ik ben werkzaam als leerkracht op een basisschool en eigenaresse van Met Marieke fotografie. Newbornshoots, familieshoots zijn dingen die ik het liefste vastleg & sinds 2016 is ook IK WIL fotografie opgestart. Onder deze naam mag ik samen met mijn duo de mooiste bruiloften vastleggen door heel Nederland. Een droom die uitkomt!

 

Een drukke paar jaar hebben we achter de rug met de komst van ons zoontje en het opstarten van 2 bedrijven, maar nu nemen we even een periode rust en kijken we uit naar de komst van ons 2e kindje in januari. We kunnen niet wachten!

 

Kwaliteit, prachtig afgewerkt, heerlijk zacht materiaal en prachtige pure desings. Uit alle keuze die er is op baby gebied springt Mies & Co er voor mij enorm uit. Ze zijn anders, puur en stralen rust uit.

 

Mooie producten die alle tijd die je doorbrengt met je newborn kindje nog specialer maken.

 

Snuggle bunny small offwhite
Wat een super lieve, zachte knuffel is deze prachtige bunny. Gemaakt van zachte teddy met oortjes die ze overal makkelijk mee naar toe kunnen slepen (letterlijk als je kindje wat ouder is :).

 

Een stukje troost en veiligheid voor je kleintje vinden ze al snel in een knuffel en wanneer ze hun omgeving gaan ontdekken doet de kleine rammelaar die erin zit ook veel goeds als nieuwe beleving.

 

De kracht van een trouwe knuffel als troost en voor het gevoel van veiligheid had ik bij onze zoon toch wel even onderschat. We hadden een hele stapel aan prachtige knuffels gekregen bij zijn geboorte en ze stonden allemaal klaar in zijn kamertje, maar ze echt gebruiken deden we nog niet.

 

Tot hij voor het eerst bij de gastouder kwam en ze vroeg of hij ook een vaste knuffel had voor een stukje veiligheid? Oeps!

 

Nee die had hij nog niet echt. We hebben ze allemaal die week maar bij hem in zijn bedje gelegd om te kijken of hij hier behoefte aan had en welke het zou worden. Groen, bruin, geel alles hadden we, maar niet 1 werd echt gepakt.

 

Tot hij de logeerknuffel ontdekte van ons nichtje, die ergens was blijven slingeren. Een prachtig zacht konijn met lange oren om overal mee naar toe te slepen over de grond in een mooie knal roze kleur. Hij was verliefd! En we hadden niets meer in te brengen haha. Al snel kreeg het konijn ook een naam, Roze Kosie (iets wat is blijven hangen na een weekendje Roompot, voor velen vast bekend 😉 en zijn eerste echte vriendje was een feit.

 

 

Soft knitted blanket pale pink
Oud roze..... ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb onze zoon veel kleuren al aangetrokken, omdat ik van mening ben dat jongens ongeveer alles wat betreft kleur wel aankunnen, maar oud roze kreeg ik er hier nog niet helemaal door haha en zeker niet om onder te slapen.

 

Toen we na de 20 weken echo erachter kwamen dat we in ons gezin een meisje kunnen verwachten in januari, was natuurlijk de keuze voor dit prachtige dekentje snel gemaakt.

 

Heerlijke kwaliteit, erg mooi afgewerkt en super zacht is het mooie ledikant dekentje. In combinatie met het cloud dancers lakentje zal ons meisje straks vast heerlijk slapen, hopen we ;).