Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

FAVORIETEN VAN @LIENE //

FAVORIETEN VAN @LIENE

 

Ik ben Liene, (29) Ik ben make-up artiest en haar stilist, beauty addict en fashion lover. Ik hou van alles dat mooi en kwalitatief is. Ik ben graag creatief bezig. Illustraties, schilderen, ‘Ik hou van alles waar creativiteit bij komt kijken.

 

In het middelbaar heb ik een kunstopleiding gevolgd en nu schilder en teken ik nog altijd graag. Dat creatieve uit zich op dit moment professioneel het meest in mijn werk als visagiste: ik word zowel ingehuurd voor fotoshoots en events als door bruidjes. Daarnaast organiseer ik make-up- en kapselworkshops bij me thuis onder de naam ‘Vizien’.

 

Mijn social media én mijn jobs én mijn leven als mama zorgen vaak voor erg hectische dagen. Soms frustreert me dat, omdat ik het gevoel heb dat ik niets 100 % goed kan doen. Anderzijds is de variatie net zo leuk.

 

Op een dag hoop ik al mijn interesses onder één creatief platform te kunnen bundelen, waarbij die liefde voor make-up, illustraties, mode en deco allemaal samenkomen.’Ze werkt als make-up artist, hairstylist, optician en daarnaast ook nog als illustrator.

 

Het Galaxy dekentje wordt hier dagelijks gebruikt en is Loewè zijn favoriet! Als dekentje maar ook om mee te knuffelen. Doordat het dekentje zo zacht is aan de binnenkant is het bijna zoals een knuffel. Ook na meerdere keren wassen nog steeds even fijn en zacht!