Oké, als je moeder bent wil je dus echt wel dat de stijl van je kids en de kinderkamers matcht met wie jij bent. Ester, zelf moeder van 2 meiden, begreep dit maar al te goed en startte Mies & Co, hét label voor stijlvolle en hoogwaardige textielproducten.

 

Mijn eerste ontmoeting met Mies & Co

 

Ik kan me nog goed herinneren dat ik Ester voor het eerst ontmoette. Het was de eerste dinsdag van september 2017 en Ester kwam bij een van de meiden van kantoor op bezoek. Ik was onder de indruk van haar verhaal. Toen haar pasgeboren dochter vier maanden in het ziekenhuis lag, mistte ze een fijne omgeving voor haar en haar gezin. Hoogste tijd om daar iets aan te doen, besloot ze. Gevolg: met Mies & Co ontwerpt en produceert ze nu de mooiste producten om een fijn en comfortabel plekje voor je kleintje in huis te creëren; denk aan lakentjes, dekens en slaapzakjes. Nog specialer werd deze ontmoeting voor mij omdat ik niet heel veel later die dag heel snel naar huis moest voor Boris. Hij had een ALTE-syndroom en moest met de ambulance naar het ziekenhuistoe. En natuurlijk was mijn hoofd vooral bij Boris, maar het verhaal van Ester kon ik ook in het ziekenhuis niet loslaten. Boris mocht vrij snel mee naar huis, voor Ester en haar pasgeboren kleintje duurde het maar liefst 4 maanden.