Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

FAVORIETEN VAN @BIJSUSANNENOELLE //

FAVORIETEN VAN @BIJSUSANNENOELLE

 

Wauw, de unboxing van deze producten was gewoon al een (stijlvol) feestje op zich! En dan de spullen. Ik kende Mies & Co al lang, want ik kocht namelijk het áller-eerste lakentje van Ester, toen de webshop nog niet eens online was. Toen was ik al fan. De prints zijn heel stijlvol en toch speels. Omdat Emma de grootste woelwater is die ik ken in haar bedje, gebruiken we het lakentje helaas niet meer. Ze slaapt nu in een pyjama + slaapzak, dus ik koos voor een hoeslaken. Deze stond al heel lang op mijn verlanglijstje. En van de kwaliteit kan ik alleen maar blij worden. Sommige hoeslakens hebben hoeken die niet heel ruim zijn, waardoor een hoek nog wel eens losraakt.. Maar het Mies & Co hoeslaken heeft fijne ruime hoeken met super elastisch elastiek. Zit dus altijd perfect om het matras! De stof is ook erg zacht. Emma slaapt als een roosje. En mama is blij dat het bedje er toch heel leuk uit ziet nu, ondanks dat er geen mooie lakentjes of dekentjes op liggen.