Verzending binnen 24 uur
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €75,-
    • English
    • Deutsch
Verzending binnen 24 uur
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €75,-

Cookieverklaring

1. IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK 

A. Cookies 

WWW.MIESENCO.NL

INFO@MIESENCO.NL 

i. Mies&Co gebruikt verschillende cookies op haar website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen door de browser van uw computer, tablet of smartphone. 

ii. Er bestaan verschillende soorten cookies: 

B. Cookievoorkeuren wijzigen 

i. Uw cookie-instellingen zijn bij uw eerste bezoek aan onze website door uzelf ingesteld. Alle niet functionele cookies zijn per categorie te weigeren. Plaatsing van cookies, anders dan functionele of anonieme analytische cookies, vindt alleen plaats na toestemming door middel van een actieve handeling door u als bezoeker. U kunt uw instellingen op ieder moment wijzigen via onze website. 

2. COOKIEOVERZICHT

A. Cookienaam, cookie type, cookie doeleinde en de bewaartermijn 

B. Cookietabel 

Naam Type(s) Cookies Bewaartermijn

Naam: Elfsight
Type: Analytisch
Cookies: _p_hfp_client_id
Bewaartermijn: Einde sessie 

De cookie zorgt ervoor dat het juiste aantal bezoekers of gebruikers wordt weergegeven aan de website eigenaar. 

Naam: Facebook
Type: Tracking
Cookie: _fbp 3 maanden 
Cookie: c_user Einde sessie
Cookie: xs Einde sessie

Facebook gebruikt verschillende cookies. Verzamelde gebruikersgegevens worden specifiek aan de gebruiker of het apparaat aangepast. De gebruiker kan ook buiten de geladen website worden gevolgd waardoor een beeld ontstaat van het gedrag van de bezoeker. 

Naam: Google Analytics
Type: Analytisch
Cookie: _ga 2 jaar
Cookie:_gat Einde sessie
Cookie: _gid 22 uur 

Google gebruikt deze cookies om de websitebeheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics. De _gat cookie zorgt ervoor dat er niet een ongelimiteerd aantal verzoeken wordt verstuurd om gegevens door te geven. 

3. GOOGLE ANALYTICS

A. Google 

B. Privacy-instellingen 

4. WEBSITES VAN DERDEN EN WIJZIGINGEN

A. Deze cookieverklaring is niet van toepassing 

5. GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

A. Uw rechten 

6. KLACHTRECHT

A. Interne behandeling

i. Wanneer u klachten heeft over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens helpt Mies & Co u graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt uw klacht voor behandeling in eerste instantie tot info@miesenco.nl.

B. Autoriteit Persoonsgegevens 

i. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over uw klachtrecht vindt u op de website via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over- gebruik-persoonsgegevens