Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

FAVORIETEN VAN @YOLAFORTHEWIN //

FAVORIETEN VAN @YOLAFORTHEWIN

 

Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen: ik ben Yola, 29 jaar en sinds 5 mei 2018 de trotse mama van Solveij.

 

In mijn zoektocht naar mooie, kwalitatieve en tijdloze babyspullen kwam ik al snel Mies&Co tegen. Wát een eye-catchers heeft deze collectie dacht ik nog.. Ik ben dan ook erg trots om deel te mogen nemen aan de Mies&Co insider groep.

 

Kennismaking met Mies&Co

 

Wie mij goed kent weet dat ik dol ben op neutrale patronen en kleuren. Ik hou van rustige, zachte materialen. Zowel voor voor Solveij als mijzelf. Ik vind het belangrijk dat de spullen die ik koop bij mij passen en dat ik er lang plezier van kan hebben. Ook hoop ik in de toekomst ons gezin verder uit te mogen breiden en de producten van Mies&Co zijn perfect omdat alle designs en prints voor zowel jongens als meisjes heel easy naar wens gestyled kunnen worden.

 

Op 1 oktober heb ik alle Mies&Co Insider mama’s ontmoet op het toffe Insider Event. Erg gezellig en leuk! Ester en Anne hebben gezorgd voor een heerlijke high-tea, story-telling workshop en (help!) te leuke sample sale.

 

Inmiddels gebruik ik de Mies&Co producten die ik heb dagelijks en wil ik graag een product review met jullie delen.

 

Laat ik beginnen met het feit dat wij een echte slaap-baby hebben. Solveij slaapt sinds de geboorte al goed, lang en vaak. Dit houdt wel in dat ze ook veel gebruik maakt van haar slaapspullen zoals slaapzakje en wiegje/bedje. Natuurlijk wist ik dit niet van te voren (stiekem wel gehoopt ;)) maar ik had toch wat te weinig spullen in huis om regelmatig haar slaapzak en bedje te verschonen met het aantal uren dat ze er doorbrengt.

 

Slaapzakje Cloud Dancers

 

De Mies&Co slaapzak met kolibries (Cloud Dancers) is naast de mooiste in de kast ook nog eens een hele fijne in gebruik omdat het rekbare zachte katoen is. Ik heb deze zomer flink getwijfeld wat ik haar aandeed in bedje omdat het zo warm was maar deze slaapzak is van zulke fijne katoen dat het nooit aan haar lijfje plakte. Ook is hij vanaf 2 kanten open te ritsen waardoor ik makkelijk even aan haar voetjes kan voelen of ze het te warm/koud heeft.

 

Ik geef hem ook vaak mee naar de kinderopvang. Zo kan ze ook wanneer ze niet thuis is in fijne comfortabele spulletjes slapen. We krijgen regelmatig de vraag waar die leuke slaapzak van is!

 

Swaddle Little Dreams

 

Swaddles… I love it!! Want de swaddle is echt een mega multifunctioneel product. Ik gebruik het voor de meest uiteenlopende zaken: als doek tijdens het voeden, als speeldeken als we lekker in de tuin zijn, als wikkeldoek tijdens onze consultatiebureau bezoekjes en als handdoek na het badje. Omdat de doek lekker groot en stevig is neemt hij wel wat meer plek in in de tas maar dat is het sjouwen zeker waard!


Box kleed Little Dreams 

 

Ik weet dat dit heel erg oppervlakkig is maar een boxkleed moet voor mij voornamelijk mooi zijn. Waarom? Omdat het fulltime in je woonkamer aanwezig is. Het monochrome boxkleed is ook nog eens zacht en afgewerkt met mooie details zoals een toffe stiknaad en cognackleurig leren labeltje. Ik heb 4 boxkleden maar probeer die van Mies&Co altijd zo snel mogelijk weer terug uit de was te hebben 😉

 

Hoeslaken Little Dreams

 

Waar ik echt veel eisen aan stel is een hoeslaken. Simpelweg omdat Solveij veel in bed ligt en ik wil dat ze op mooie zachte materialen kan slapen. Het hoeslaken heeft een mooie pasvorm en is van stevig maar zacht katoen. Night night!

 

Snuggle bunny small soft pink


Het speendoekje is een 2-in-1. En dat is mooi meegenomen omdat Solveij vaak eerst nog even wat speelt en kletst in bed en dan na 10 minuutjes in slaap valt met haar speentje. Die kan ze dus niet kwijtraken want hij zit vastgemaakt aan de Bunny. Plus ze kan hem niet zo makkelijk door de spijltjes van haar bedje gooien zoals de kleinere speendoekjes die we hebben. Minder traplopen voor mama 😉

 

Zoals jullie wellicht doorhebben ben ik ontzettend enthousiast over de Mies&Co spullen en gebruik ik ze dagelijks. Voor de komende wintermaanden ga ik nog een fijne teddy of knitted blanket aanschaffen zodat ons meisje heerlijk warm kan slapen in de frisse nachten. Ik weet wat er op mijn wishlist voor Sinterklaas/Kerst komt te staan dit jaar 😉