Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €70,- voor NL & BE
    • English
    • Deutsch

Betalen

Veiligheid staat bij ons voorop! Daarom werken wij met ons betaalsysteem Mollie. Bij geen enkele vorm van betaling hebben wij inzicht in jouw persoonlijke gegevens, op wat voor manier dan ook.

Mies & Co biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan:

iDEAL

Binnen Nederland is iDEAL de nummer één in online bankbetalingen. Bij deze methode betaal je via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank.

Directe bankoverschrijving

Maak je liever handmatig het orderbedrag naar ons over? Dat kan! Na het invoeren van je bestelling maak je zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Mies & Co over. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit de orderbevestiging.

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met Mastercard, Visa en American Express.

PayPal

Eén van onze andere vertrouwde betaalpartners is PayPal. Als je via PayPal betaald word je eerst naar de PayPal login pagina gestuurd. Vervolgens kun je via die pagina betalen. Op deze manier kun je ook gemakkelijk internationaal geld overmaken.

Bancontact/ Mister Cash

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

Lucky you! Wanneer je met een Mies & Co cadeaubon betaald, vul je de unieke code op de bon in bij het tabje “kortingscode” dat verschijnt bij het afrekenen.